A PLM Akadémia képzései magánszemélyek számára

2019 Blog, Egyéb

Korábbi blog bejegyzésünkben már beszámoltunk arról, hogy megnyitotta kapuit a Project Life Management Akadémia, melynek képzései lehetőséget biztosítanak személyre szabott, célcsoport specifikus tudásanyag átadására elismert trénerek, neves szakemberek által.
Most szeretnénk néhány szót ejteni arról, hogy pontosan kiknek is ajánljuk ezeket a képzéseket.

Legfontosabb célcsoportjainknak a magánszemélyek körében a következő társadalmi csoportok:

✔ Azoknak a fiatal útkeresők, akik a mai digitalizált világban egy olyan torzított világképnek próbálnak megfelelni, amelyben elmosódik a valóságos és a virtuális közötti határvonal.

✔ Olyan gyermeknevelésből visszatérő édesanyák, akiknek a munkaerőpiacra való belépés, illetve visszatérés – a hiányzó kompetenciák, illetve a munka és a családi szerepek összehangolásának problémái miatt nehézséget okoz.

✔ „Ébredők és Feleszmélők”, akik életfeladataik megvalósítása során elvesztek az irreális célkitűzések, a magas elvárások és a kudarcélmények okozta frusztráció útvesztőjében, akik a priorizálási folyamat vonatkozásban nehézségekkel küzdenek, de úgy érzik nem késő új alapokra helyezni életük menedzselését.

✔ Azok a „Bölcsek”, akik számára fontos, hogy idősebb korban is minőségi életet éljenek, lépést tartsanak a fejlődő technika vívmányaival és olyan tudásbázist hagyjanak örökül, amely tudatosságra neveli a fiatal generációkat.

Összességében tehát tiszta szívvel ajánljuk a PLM Akadémiai képzéseit mindazoknak, akik egy egész életen át alkalmazható szemléletmódot, vezérfonalat szeretnének elsajátítani, akik szeretnék, hogy a családjuk harmóniában éljen, akiknek fontos a munka-magánélet egyensúlyának megteremtése, elégedettebbek, kiegyensúlyozottak szeretnének lenni.