A PLM Akadémia vállalati képzései

2019 Blog, Egyéb

A Project Life Management Akadémia magánszemélyeknek nyújtandó képzéseiről már beszámoltunk, most vegyük szemügyre a társadalmi felelősségvállalás mellett elkötelezett vállalatokat, hogy pontosan kiknek és miért ajánljuk az Akadémia képzéseit.

✔ Vezetőknek, akik számára fontos munkavállalóik „tudatosságra nevelése”, akik elkötelezettek munkavállalóik motiválásában, lojalitásának megszerzésében, a fiatal generációk integrálásában, a generációk közti feszültségek feloldásában és a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésében.

✔ Azoknak a döntéshozóknak, akiknek szívügye a tehetséggondozás és a társadalmi felelősségvállalás problémáinak megoldása.

✔ Olyan vezetőknek akik felismerték, hogy a fiatalok, frissdiplomások körében a legnagyobb probléma olyan kulcskompetenciák (információkeresés és -kezelés, csoportmunka, adaptív, rugalmas gondolkodás, problémamegoldás, konfliktuskezelés) hiánya amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy helytálljanak a XXI. századi munkaerőpiaci kihívásoknak.

✔ Mindazoknak a vezetőknek és munkavállalóknak, akik tudatosan és következetesen szeretnének élni; mind a munkahelyen, mind a magánéletben kamatoztatni szeretnék a reális célkitűzés, a jövőkép kialakításának fontosságát, a helyes kommunikációs csatornák használatát, az önmenedzselést és az újratervezés képességének helyes elsajátítását és alkalmazását.