A PLM Nemzetközi Konferencia programja és előadói

2020 Blog, Egyéb

A Project Life Management Nemzetközi konferenciájának háziasszonya Gál Petra az RTL Klub Story Extra című műsorának riportere és műsorvezetője nyitja meg a konferenciát, mint az EFOP-5.2.2-17-es kódszámú nemzetközi pályázat záróeseményét.

Az első előadó Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oktatási- és képzési ügyekért felelős alelnöke, aki az aktuális képzési helyzetre és képzési igényekre fog előadásában kitérni.

Ezt követően a Project Life Management Program megálmodója, Lakatosné Szuhai Györgyi ismerteti röviden a program célját és alkalmazási lehetőségeit, a program oktatási rendszerbe történő beillesztésének lehetőségét.

Egy rövid kévászünet után egy órás panelbeszélgetés résztvevői lehetnek neves trénereink tolmácsolásában, a panelbeszélgetés a projektmenedzsment oktatásának gyermekeinkre gyakorolt hosszú távú hatását helyezi fókuszba.  

Miután mindenki jóllakott a svédasztalos ebéd után, a regisztráció során választott tréning helyszínére megy, ahol kisebb csoportokban tartott foglalkozások keretében ízelítőt kaphatunk a Project Life Management tréningekből.

Ezt követően nemzetközi tapasztalatokról hallhatunk előadásokat, a külföldi projektmenedzsment oktatásáról és a projektmenedzsment módszerek hétköznapi felhasználásáról romániai, szlovákiai és horvát partnerszervezetek előadóinak tolmácsolásában.