A tervezettség és a tudatosság eredménye

2019 Blog, Egyéb

A PLM program nem győzi eleget hangsúlyozni, hogy saját életünkért egyedül mi vagyunk felelősek, saját életünk menedzselésében mi magunk vagyunk a projektmenedzserek.
A tervezettség és a tudatosság eredménye, hogy jobban megismerhetjük magunkat, felelősséget vállalunk gondolatainkért, érzéseinkért, tetteinkért, gyakorlatorientáltság lesz jellező ránk. Életünk az általunk kijelölt, megfelelő irányban halad előre. Köszönhető ez annak, hogy a sikerélmények egyre nagyobb motivációt és magabiztosságot eredményeznek, egyre több kompetenciával leszünk gazdagabbak.
Meggyőződésünk, hogy aki egyszer megpróbálkozik a projektmenedzsment eljárások és eszközök felhasználásával a magánéleti projektjeihez is, meggyőződik azok hasznosságáról, és a továbbiakban maga keresi a további eszközöket az álmai projektesítéséhez. Kovács Endre szavait idézve; „Ez a módszertan egy életszemlélet, mely a mindennapjainkban is kiválóan hasznosítható. Akit egyszer megragad, az onnantól kezdve ezen a szemüvegen keresztül közelíti meg a kiívásokat.”