Megnyitotta kapuit a PLM Akadémia

2019 Blog, Egyéb

2019. márciusában a Projekt Life Management Program fejlődése újabb mérföldkőhöz érkezett, Miskolcon megnyitotta kapuit a Project Life Management Akadémia. Az Akadémia megnyitóján a helyi humán szervezetek, családvédelmi szervezetek, a helyi vállalatok képzési szakértői, oktatási intézmények képviselői és a szlovák partnerszervezet képviselője Dr. Poór József is jelen voltak.
Az Akadémia olyan képzéseket nyújt a változtatni akarók számára, melyek lehetővé teszik a szükséges szemléletmód és képességek elsajátítását.
Képzéseink alapja a Project Life Management Program és a program keretében kiadott Tudatos Életvezetés című kézikönyv. Az Akadémia oktatói neves egyetemi oktatók, szakemberek, akik több évtizedes szakmai és oktatói tapasztalattal rendelkeznek. A személyes igényekre való tekintettel kis létszámú, maximum 15 fős csoportokkal dolgozunk, így kiemelt figyelem jut minden résztvevőre, akik személyre szabott gyakorlati útmutatásokat kapnak az egyedi élethelyzeteikre.
A képzési program négy, egymásra épülő, de önállóan is elvégezhető modulból áll:
– Önismeret
– Célkitűzés
– Önmenedzselés
– Projekt menedzsment a magánéletben
A képzési paletta folyamatosan bővül és alkalmazkodik az igényekhez, kérdőívek segítségével, illetve vállalati vezetőkkel folytatott konzultációkkal igyekszünk felmérni azt a rést, ami segíthet kielégíteni az igényeket.