Nyilvános workshop Hajdúszoboszló – Hotel Aurum

2018 Blog, Egyéb
Július 16.

Balatonfüredi nyilvános workshopunk sikerén felbuzdulva, július 16-án ismét nyilvános workshopot rendezünk, ezúttal Hajdúszoboszlón, hogy minél szélesebb körben terjesszük a projektalapú életvezetés alkalmazásának lehetőségeit, előnyeit.

A projektalapú életvezetés című nemzetközi projektünk keretében együttműködő külföldi partnereink részére műhelymunkát, brainstormingot tartunk júl.16.-17-ei időponttal Hajdúszoboszlón, hogy tanulmányozzuk, megvitassuk a projekt keretében vizsgált szolgáltatás – a projektalapú életvitel, mint szemléletmód, illetve mint kompetencia képzése – nemzetközi oktatásban betöltött szerepét és tovább erősítsük a nemzetközi partnerszervezetekkel való együttműködést. A nemzetközi tapasztalatcsere mellett lehetőséget biztosítunk nyilvános betekintésre is, ahol személyesen megismerkedhettek a projektalapú életvezetés módszertani alapjaival, segítséget nyújtunk a projektmenedzsment magánéletben történő alkalmazásához. Mindennapi példák segítségével szemléltetjük, hogyan, mi módon, milyen körülmények között alkalmazhatjuk a projektmenedzsment eszközöket a hétköznapi életszervezésben.
A program megálmodója, Lakatosné Szuhai Györgyi a 3 órás interaktív beszélgetés során igyekszik megválaszolni minden, a témában felmerülő kérdést, illetve megosztani veletek személyes tapasztalatait.

A nyilvános workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ingyenes regisztrációs lehetőség az Eseménynaptár oldalon.