Nyilvános Workshopok nem mindennapi helyszíneken

2018 Blog, Egyéb

Gyere és ismerkedj meg személyesen a projektalapú életszervezés nyújtotta lehetőségekkel, a Project Life Management koncepcióval!

Három különböző helyszínen és időpontban várunk Benneteket szeretettel nyilvános workshopjainkra, ahol interaktív beszélgetés keretében bemutatjuk a PLM koncepciót. A program megálmodója, Lakatosné Szuhai Györgyi személyes tapasztalatait osztja meg veletek, arról, hogy mennyivel egyszerűbb és kiszámíthatóbb az élete mióta projektalapon szervezi, éli mindennapjait. A helyszíneken lehetőségetek nyílik a témában jártas professzorokkal beszélgetni
a program tudományos alapjairól, illetve a projektalapú oktatás jövőjéről.

A munka-magánélet egyensúlyát előtérbe helyezve választottuk meg a workshopok helyszíneit, hiszen exkluzív környezetben várunk Mindenkit egy kötetlen beszélgetésre, aki nyitott egy innovatív szemléletre és képes változtatni eddigi életvitelén annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottabban teljenek a mindennapok.
A kiválasztott helyszínek lehetőséget biztosítanak a testi-lelki felfrissülésre és számos kirándulási lehetőség akad a közelben.
Merjünk másként gondolkodni, tanuljunk meg projektszemléletben tervezni és tudatosan élni!

A PLM magánéletben való alkalmazása kihat az egyén munkahelyi teljesítményére is, hiszen a priorizálás és az időmenedzsment hatékony alkalmazásával megteremthető a work-life balance harmonikus egyensúlya. Egy-egy életszakasz, életesemény projektként való kezelése, projektfázisokra bontása nagy segítségünkre lehet mindennapjaink menedzselése, koordinálása során.