Panelbeszélgetés a PLM Nemzetközi Konferencián

2020 Blog, Egyéb

A panelbeszélgetés célja, hogy egy interaktív kommunikáció keretében a felmerülő témák kapcsán kicsit gyakorlati oldalról is megerősítsük a projektszemlélet, a tudatosság alkalmazásának létjogosultságát napjainkban.

Hiszen ahhoz, hogy úrrá legyünk a káoszon, és fenn tudjuk tartani a rendet, az egyensúlyt magunk körül folyamatosan alkalmazkodunk kell a változásokhoz, és egyúttal törekednünk kell egyfajta tudatosságra az élet minden területén; az Életre való felkészülésben, a tanulásban; a családon belül, majd az iskolákban, a választott szakmá(k)ra felkészítő képzési intézményekben, a munka-karrierünkben; a pályaválasztásban, az álláshelyek közti választásban, a munkahely változtatások stratégiájában. Rendezettséget a párválasztásban és a családtervezésben. És ugyanígy fel kell ismernünk a pénzfolyamatok közti szabályszerűségeket, vagy a különböző kommunikációs csatornák szabályos működési módjait.

Panelbeszélgetésünk résztvevői, egyetemi oktatók, neves trénerek, akik mindnyájan a kezdetektől részesei voltak a PLM program megszületésének és fejlődésének, szerzői a program keretében kiadott két kézikönyvnek, ezáltal elkötelezett támogatói a projektszemlélet hétköznapjainkba, oktatási rendszerünkbe történő beépítésének.